Guardiola ennakoi Kloppin Liverpool-lähtöä

Guardiola ennakoi Kloppin Liverpool-lähtöä

Pep Guardiola sanoi uskovansa, että Jürgen Klopp "tulee takaisin" huolimatta tämän päätöksestä luopua Liverpoolin managerin tehtävästä kauden päätteeksi.

Klopp lopettaa yhdeksän vuotta kestäneen pestinsä Anfieldillä ja vetoaa uupumukseen päätöksensä syynä, ja hän on vihjannut, ettei ehkä koskaan palaa manageriksi.

Guardiola kuitenkin uskoo, että hänen pitkäaikainen kilpailijansa, jonka hän kohtaa, kun Halvat Manchester City jalkapallopaidat kohtaa Liverpoolin Anfieldillä sunnuntaina, palaa lopulta valmentajaksi.

"Kunnioitan täysin hänen päätöstään", Guardiola kertoi perjantaina lehdistötilaisuudessa.

"Puhuin hänen kanssaan ja minulla oli tunne, että hän palaisi myöhemmin. Hän rakastaa jalkapalloa. Hänen intohimonsa on edelleen olemassa. Hän selitti täydellisesti syyn siihen. Joten Valioliigassa se on viimeinen kerta [kun tapaamme], mutta ehkä FA Cupissa voimme löytää toisen. Saa nähdä."

Guardiola ja Klopp ovat jakaneet kuusi viimeistä Valioliigan mestaruutta - City on voittanut viisi ja Halvat Liverpool jalkapallopaidat toisen - ja ovat jälleen mukana taistelussa kärkipaikasta yhdessä Mikel Artetan Arsenalin kanssa.

 Vaikka Halvat Manchester City lasten jalkapallopaidat on voittanut enemmän hopeaa Kloppin aikana Anfieldillä, puolustaja Trent Alexander-Arnold on sanonut Liverpoolin menestyksen "merkitsevän enemmän, koska molempien seurojen tilanteet ovat taloudellisesti paremmat".

Sekä Erling Haaland että Rúben Dias ovat sittemmin iskeneet takaisin Alexander-Arnoldille, joka on loukkaantunut ja jättää sunnuntain pelin väliin, mutta kun kysymys esitettiin Guardiolalle, City-pomo kieltäytyi puuttumasta asiaan.

"Toivon hänelle pikaista paranemista ja toivon, että hän palaa kentälle mahdollisimman pian", hän sanoi.

Guardiola sanoi myös, etteivät hänen pelaajansa tarvitse Alexander-Arnoldin kommentteja sytyttääkseen itsensä tittelin varhaiseksi ratkaisupeliksi kaavailtuun otteluun.

"Luuletko, että he haluavat taistella, koska Erling [Haaland] ja Rúben [Dias] puhuvat?", hän sanoi.

"Ilman näitä keskusteluja emme taistele? Olemme siellä ja sen jälkeen, mitä tapahtui viime vuosina, yritämme tehdä hyvän pelin."


Comments