De Bruyne pripisuje zasluge Fodenu, kaže da ga izaziva

De Bruyne pripisuje zasluge Fodenu, kaže da ga izaziva

Povratak Kevina De Bruynea u postavu Manchester Cityja protiv Crystal Palacea pokazao je njegov neosporan utjecaj jer je postigao dva izvanredna pogotka, pomažući svojoj momčadi u uzbudljivoj pobjedi od 4-2 nakon što je bio izvan terena u prethodnoj utakmici protiv Aston Ville, gdje je briljirao Phil Foden spektakularan hat-trick, De Bruyne je priznao Fodenov utjecaj, pripisujući svoj uspjeh konkurenciji unutar momčadi. Govoreći za nakon utakmice, De Bruyne je naglasio stimulativno okruženje koje njeguju igrači poput Fodena, ustvrdivši: "Ovi dečki me drže. na prstima."

Dinamika između De Bruynea i Fodena primjer je zdravog natjecanja unutar momčadi, gdje svaki igrač nastoji poboljšati svoju izvedbu kako bi osigurao svoje mjesto u početnoj postavi, unatoč tome što je ranije bio postavljen na klupu u korist Fodena, De Bruyne je pokazao svoju snagu s dva briljantna gola protiv njega. Crystal Palace, naglašavajući dubinu talenta u Nogometni dres Manchester Cityja.

De Bruyneove pohvale za Fodena protežu se dalje od njegove izvedbe na terenu, prepoznajući izrastanje mladog veznjaka u sjajnog igrača unutar momčadi. Budući da je bio mentor Fodenu od njegovog debija 2017., De Bruyne ga sada vidi kao "etabliranu superzvijezdu", ističući njegovu zrelost. i doprinijeti uspjehu tima.

Nogometna Majica,Nogometni dresovi za djecu prodaja,nogometni dresovi online,dječji nogometni dresovi

Osvrćući se na vlastitu ulogu u momčadi, De Bruyne sebe vidi kao vodećeg primjera na terenu, postavljajući visoke standarde koje će njegovi suigrači slijediti. Iako se suzdržava od diktiranja njihovih osobnih života, naglašava važnost predanosti i predanosti u postizanju izvrsnosti. na polju.

Gledajući unaprijed u četvrtfinale UEFA Lige prvaka protiv Nogometni dres Real Madrid, De Bruyne priznaje važnost obrane njihovog naslova Uz težnje da osigura uzastopne europske pobjede, De Bruyne izražava želju za uspjehom u Ligi prvaka umjesto domaće dominacije, odražavajući ambiciju momčadi da. uspostaviti se kao europska sila.

Dok se City priprema za susret s Dječji nogometni dres Real Madrid, iščekivanje još jednog uzbudljivog susreta raste, budući da se obje momčadi natječu za prevlast na europskoj pozornici, utakmica obećava da će biti izlog elitnog nogometnog talenta.

De Bruyneovo priznanje Fodenovog utjecaja naglašava natjecateljski duh koji pokreće uspjeh Manchester Cityja. Dok nastavljaju svoju potragu za slavom na više frontova, timsko jedinstvo i odlučnost ostaju nepokolebljivi, pripremajući pozornicu za još jednu nezaboravnu sezonu u njihovoj slavnoj povijesti.

Povratak Kevina De Bruynea u sastav Manchester Cityja protiv Crystal Palacea istaknuo je njegov učinak s dva izvanredna pogotka u pobjedi od 4-2. On je pripisao zasluge svom suigraču Philu Fodenu za uspjeh, naglašavajući zdravu konkurenciju unutar momčadi rast kao "etablirane superzvijezde" odražava njihovu dinamiku i uzajamno poštovanje, Cityjev fokus na obranu naslova UEFA Lige prvaka naglašava njihovu ambiciju za kontinuiranim uspjehom.


Comments