Bayern München poskuša prepričati Alfonsa Daviesa, naj zapusti Real Madrid

Bayern München poskuša prepričati Alphonsa Daviesa, naj odkloni Real Madrid in ostane s Harryjem Kanom in novim menedžerjem Vincentom Kompanyjem v Nemčiji

Razplet o podaljšanju pogodbe med Daviesom in Bayernom traja že nekaj časa, potem ko se je za kanadskega reprezentanta v začetku leta zanimal Real Madrid. Sedanja pogodba se branilcu izteče junija 2025, Real Madrid Otroška Nogometni dresi klub pa je dal jasno vedeti, da ga bodo v prihajajočem poletnem prestopnem roku prodali, če se ne bo strinjal s podpisom nove pogodbe.

Vendar je znano, da je novi šef Bayerna Vincent Kompany občudoval Kanadčana in ga želi obdržati v klubu tudi po letu 2025. Po poročanju tZ se je športni direktor Max Real Madrid Nogometne majice po meri Eberl ponovno začel pogajati o novi pogodbi s polnim branilcem. Ponujajo menda plačo v višini Bayern Munich Nogometne majice po meri 13 milijonov evrov (11 milijonov funtov/ 14 milijonov dolarjev) in 4 milijone evrov (3 milijone funtov/ 4 milijone dolarjev) bonusov.

Los Blancos za 23-letnika še ni podal uradne ponudbe, vendar naj bi nemška stran postavila ceno 50 Nogometni Dresi Prodajo milijonov evrov (43 milijonov funtov/54 milijonov dolarjev), če bo igralca prisiljena prodati.

Igralec bo za svojo reprezentanco naslednjič nastopil 21. junija, ko se bo na uvodni tekmi Copa America 2024 pomeril z aktualnimi prvaki Argentino.


Comments